Tulevat kääntäjäesiintymiset Kaustisella ja Necrocomiconissa

Suomentajat lukijoiden luo ‑hankkeen kirjastovierailuja on jäljellä vielä pari, ja seuraava niistä on luvassa tiistaina 22.10. kello 17.30 Kaustisen kirjastossa (FB-tapahtuma). Tällä kertaa minulla ei ole erityisiä ennakko-odotuksia tai tavoitteita, sillä yleisöstä ei ole mitään etukäteistietoa eikä Kaustinen ole minulle ennestään tuttu. Yritän miettiä esitykseen pikku päivityksiä viime kerran jälkeen ilmestyneistä sarjakuvista ja 24.10. ilmestyvästä uudesta Asterixista, mutta tällä sairastelulla tapahtuma on menestys, jos vain saan ääneni kestämään vaaditut kolme varttia. Odotan kuitenkin reissua innolla, pääsee vähän syysretkelle tuulettumaan.

Seuraava tilaisuus onkin sitten Turussa, kun lauantaina 16.11. järjestetään Portissa Necrocomicon-tapahtuma (maksuton, K-18). Necron ohjelmaa ei ole vielä julkistettu mutta alustavasti tarkoituksena olisi keskustella Janne Suomisen ja Asko Alasen kanssa scifi- ja huumorisarjakuvien kääntämisestä. Päivitän tähän tarkentuneita tietoja lähempänä tapahtumaa. MUOKKAUS: Tapahtuman ohjelma on julkistettu, ja paneelin kellonajaksi on vahvistunut 17.30.

Näin kirjamessusesonkina sarjakuvat pöhisevät mukavasti arjen taustalla kaiken aikaa ja auttavat flunssan runtelemaa mökkihöperöitymisen yli.

MUOKKAUS: bloggaus näistä tilaisuuksista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s