Hämärästä teehetkestä 3. painos

Kirjoittamastani Hämärä teehetki -matkakertomuskokoelmasta on nyt saatu uusi painos. Kyseessä on Turun Science Fiction Seuran julkaisema kokoelma artikkeleita, joita kirjoitin scifiseuran Spin-lehteen vuosina 2013–2016 asuessani Briteissä.

Huumorilla kirjoitetut jutut käsittelevät tietenkin ulkomaalaisuutta, suomalaisuutta ja Ison-Britannian ominaispiirteitä, mutta erityisesti erilaisia nörttiaiheita: sarjakuvakäännöksiä, tiedeluentoja, convierailua ja muita keinoja pitää kiinni yhteydestä fandomiin yksin uudessa maassa. Teos on kuvitettu, ja huomattava osa kuvista esittelee historiallisia huusseja.

Hämärää teehetkeä pääset viettämään 12 euron hintaan (+ postikulut). Turun Science Fiction Seuran sivuilla esitellään teoksen takakansiteksti ja kerrotaan, miten tuotteen voi tilata. Tällä sivulla voit tehdä tilauksen suoraan nettilomakkeen kautta. Lisäksi kirjoja voi hankkia coneista, joissa on seuran edustus (esimerkiksi Turun Finnconista 2018), scifiseurojen Terrakoti-toimistolta Turusta sekä Turun kirjamessuilta.

Hämärä teehetki – scififanin pitkä pimeä matkakertomus on julkaistu vuonna 2016. Kansikuvan on luonut Ville Kadenius, taitto ja toimitus Pasi Karppanen.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s